Participatieprijs werkgevers

Welke werkgever levert een topprestatie bij het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Het aan het werk helpen en houden van deze medewerkers gaat niet vanzelf. Het vraagt om echte motivatie van beide kanten en het vraagt inspanningen van alle betrokkenen. Wat de werkgever er voor terug krijgt, zijn gemotiveerde medewerkers en voldoening aan alle kanten.

Mee doen aan de wedstrijd

Aanmelden wedstrijd

Tip over een werkgever

Tip over werkgever

Informatiekaart wedstrijd Participatieprijs werkgevers 2020

Participatieprijs werkgevers 

De nieuwe Participatieprijs voor werkgevers wil succesvolle voorbeelden van werkgevers in beeld brengen en waarderen. Zij zijn immers de ambassadeurs van het inclusief werkgeven. Zij kunnen uit eigen ervaring andere werkgevers vertellen waarom zij het doen, hoe zij het doen en waar je als werkgever op moet letten om er een succes van te maken.

Voor deze prijs wordt een serieuze wedstrijd georganiseerd. De derde editie staat gepland op donderdag 8 oktober 2020. Werkgevers kunnen zichzelf hiervoor aanmelden. En iedereen die werkgevers kent die dit goed doen, kan die werkgevers voordragen. Voor deze wedstrijd is een onafhankelijke, deskundige jury samengesteld die alle selectiebeslissingen neemt. De wedstrijd loopt tot en met de finalebijeenkomst met drie finalisten. Hieruit wordt door de jury de winnaar van de Participatieprijs werkgevers Regio Zuid-Kennemerland gekozen.

Bekijk hier het laatste nieuws
Bekijk hier de foto’s van de prijsuitreiking
Bekijk hier de filmpjes van de prijsuitreiking