Participatieprijs werkgevers

Welke werkgever levert een topprestatie bij het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Het aan het werk helpen en houden van deze medewerkers gaat niet vanzelf. Het vraagt om echte motivatie van beide kanten en het vraagt inspanningen van alle betrokkenen. Wat de werkgever er voor terug krijgt, zijn gemotiveerde medewerkers en voldoening aan alle kanten.

Participatieprijs werkgevers 

De Participatieprijs voor werkgevers wil succesvolle voorbeelden van werkgevers in beeld brengen en waarderen. Zij zijn immers de ambassadeurs van het inclusief werkgeven. Zij kunnen uit eigen ervaring andere werkgevers vertellen waarom zij het doen, hoe zij het doen en waar je als werkgever op moet letten om er een succes van te maken. Hier vind je de interviews met de drie finalisten en de uiteindelijke winnaar van 2019.   

2020: geen wedstrijd, wel jaarbijeenkomst

Vanwege de Corona crisis kon de wedstrijd dit jaar helaas niet doorgaan. Daarom is er dit jaar geen finale met drie finalisten, winnaar en prijsuitreiking. De geplande jaarbijeenkomst op donderdag 8 oktober gaat wel door (natuurlijk binnen de Corona spelregels). Het wordt meer een themabijeenkomst over inclusief werkgeven. Job Cohen (voorzitter brancheorganisatie Cedris) heeft toegezegd als gastspreker op te zullen treden. Klik hier voor aanmelden voor deze bijeenkomst.

Bekijk hier het laatste nieuws
Bekijk hier de foto’s van de prijsuitreiking
Bekijk hier de filmpjes van de prijsuitreiking