And the winner is…… Hogeschool Inholland Haarlem

Het was tot het laatste moment spannend, maar de vakjury heeft beslist. Hogeschool Inholland in Haarlem is de winnaar van de Participatieprijs voor werkgevers in de Regio Zuid-Kennemerland 2023. De onderwijsinstelling heeft een helder beleid op het gebied van inclusief werkgeven, voert dit professioneel uit en behaalt uitstekende resultaten. Lees hier het hele bericht.

Op weg naar een inclusieve arbeidsmarkt

Welke werkgever levert een topprestatie bij het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Het aan het werk helpen en houden van deze medewerkers gaat niet vanzelf. Het vraagt om echte motivatie van beide kanten en het vraagt inspanningen van alle betrokkenen. Wat de werkgever er voor terug krijgt, zijn gemotiveerde medewerkers en voldoening aan alle kanten.

Hieronder de delegatie van finalist Tommy Tomato. 

Hieronder de delegatie van finalist Iber Lengua Taal en Cultuur. 

Inspirerende voorbeelden 

De drie finalisten zijn de beste ambassadeurs van het inclusief werkgeven. Wie beter dan zij kunnen uit eigen ervaring andere werkgevers vertellen waarom zij het doen, hoe zij het doen en waar je als werkgever op moet letten om er een succes van te maken. Inholland, Iber Lengua en TommyTomato zijn in de afgelopen weken geïnterviewd:

Jaarbijeenkomst Participatieprijs werkgevers 2024

De datum van de volgende bijeenkomst is bekend: donderdag 14 november 2024.   

 

Bekijk hier het laatste nieuws
participatieprijs-werkgevers-2021
Bekijk hier de foto’s van de prijsuitreiking
participatieprijs-werkgevers-2021
Bekijk hier de interview filmpjes
participatieprijs-werkgevers-2021-winnaar-secrid