De Jaarbijeenkomst Participatieprijs werkgevers is dit jaar vooral een inspirerende themabijeenkomst over inclusief werkgeven. Deze bijeenkomst is gepland op:

Datum: donderdag 17 november 2022
Tijden: 15.00-18.30 uur
Gastlocatie: Van der Valk Hotel Haarlem

Hoofdprogramma* 

  • 15.00 – 16.00 uur: inloop en ontvangst
  • 16.00 – 17.15 uur: officiële programma
  • 17.15 – 18.30 uur: feestelijke naborrel

*onder voorbehoud van wijzigingen

Officiële programma

Onze gastspreker tijdens de jaarbijeenkomst is Peter Hobbelen. Hij is ondernemer en werkgever en kent de arbeidsmarkt vanuit verschillende, professionele rollen. Hij heeft een boek uitgebracht onder de titel ‘Stop met sociaal ondernemen’. In zijn presentatie zal hij ingaan op zakelijk sociaal ondernemen, de arbeidsmarkt en de rol van werkgevers.

ppw2022 portretfoto peter hobbelen

Voor wie?

Dit evenement is bedoeld voor werkgevers, hrm-professionals, bestuurders, beleidsmakers, arbeidsbemiddelaars en andere professionals op het gebied van hrm en arbeidsmarkt. Dat geldt voor bedrijven, non-profit instellingen en overheidsorganisaties. Voor wat betreft werkgevers mikken wij op alle werkgevers, van kleine tot heel grote arbeidsorganisaties.

Ticket

Het evenement rondom de Participatieprijs werkgevers op donderdag 17 november in Hotel Haarlem is volledig volgeboekt. De organisatie verwacht meer dan 125 gasten bij het jaarlijkse evenement. Meer informatie of met de organisatie in contact komen dat kan hier.

Gastlocatie

De finalebijeenkomst is dit jaar bij: Van der Valk Hotel Haarlem.

Bereikbaarheid

Dit zijn onze tips voor de bereikbaarheid van de locatie. Hotel Haarlem is gelegen aan de rand van Haarlem, tevens dichtbij Amsterdam en Schiphol en is uitstekend te bereiken per auto of met openbaar vervoer. Voor het eigen vervoer is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Auto
U neemt afslag Haarlem Zuid/Zandvoort (N205)
Bij het vierde stoplicht linksaf en bij het eerst volgende stoplicht weer links. Het hotel bevindt zich direct aan de linkerkant (Toekanweg)

Openbaar vervoer
Benieuwd naar de tijden voor het Openbaar Vervoer?
Bekijk www.9292ov.nl om direct uw reis te plannen!

Terugblik

Voor een terugblik op de eerste twee jaarbijeenkomsten in 2018, 2019 en 2021:

  • klik hier voor de interviewfilms met de drie finalisten 2018, 2019 en 2021 en een sfeerimpressie van de evenementen.
  • klik hier voor de fotoserie van de evenementen.