De wedstrijd om de Participatieprijs werkgevers eindigt met de finalebijeenkomst. Deze bijeenkomst is gepland op:

Datum: donderdag 4 oktober 2018

Tijden: 15.00 – 18.00 uur

Locatie: Grote Vermaning Kerkzaal, ingang Frankestraat 24, centrum Haarlem

Hoofdprogramma

  • 15.00 – 16.00 uur: inloop en ontvangst
  • 16.00 – 17.00 uur: officieel programma
  • 17.00 – 18.00 uur: netwerkborrel.

Voor wie?

De finalebijeenkomst is bedoeld voor werkgevers, hrm-professionals, bestuurders, beleidsmakers, arbeidsbemiddelaars en andere professionals op het gebied van hrm en arbeidsmarkt. Dat geldt voor bedrijven, non-profit instellingen en overheidsorganisaties. Voor wat betreft werkgevers mikken wij op alle werkgevers, van kleine tot heel grote arbeidsorganisaties.

Aanmelden

De finalebijeenkomst heeft een open karakter (zonder ticketkosten), maar vooraf aanmelden via deze pagina is (vanwege veiligheid, organisatie en catering) noodzakelijk.

Aanmelden

Locatie

Deze kerkzaal is eigendom van de Doopsgezinde Gemeente Haarlem. De zaal wordt (naast natuurlijk de eigen kerkdiensten van deze gemeente) ook gebruikt voor externe bijeenkomsten met een cultureel, sociaal of literair karakter. Het gebouw wordt geassocieerd met de Grote Houtstraat. De ingang voor bijeenkomst is echter de Frankestraat 24.

Link naar doopsgezinde gemeente haarlem, huur locatie

Catering

De catering van de finalebijeenkomst wordt verzorgd door de mensen van ‘De Wereld van Jansje’, lunchroom annex winkel met duurzame en verantwoorde producten. Bij ‘De Wereld van Jansje’  werken betrokken en goed opgeleide mensen met een beperking. Dit bedrijf is daarmee een voorbeeld van inclusief werkgeverschap.

Link naar website wereld van jansje

Bereikbaarheid

Dit zijn onze tips voor de bereikbaarheid van de locatie.

  • Kom (zo mogelijk) te voet, met de fiets of een andere tweewieler.
  • Mogelijk kun je met een taxi of met openbaar vervoer komen.
  • Als je per auto komt, probeer dan te carpoolen of je te laten brengen en ophalen.
  • Als je zelf met de auto komt, parkeer dan in een van de parkeergarages bij het centrum (Appelaar, Raaks of Stationsplein).
  • In alle gevallen: de ingang voor de finalebijeenkomst in de kerkzaal is aan de Frankestraat 24 (en niet de Grote Houtstraat).

Plattegrond locatie kerk en directe omgeving, inclusief aanduiding van ingang voetgangers