Vakjury

Voor deze wedstrijd is een onafhankelijke vakjury met deskundigen samengesteld. Deze is verantwoordelijk voor de selectiebeslissingen tijdens de wedstrijd tot en met de uiteindelijke keuze van de prijswinnaar. Deze beslissingen liggen bij uitsluiting bij de vakjury, zonder last of ruggespraak en zonder enig ander belang dan het nastreven van de doelstelling van de wedstrijd. De jury kan desgewenst informatie en advies vragen aan de wedstrijdorganisatie en aan externe adviseurs.

De jury bestaat uit totaal vijf personen, inclusief de juryvoorzitter. De juryleden zijn deskundige, gerespecteerde toppers op het gebied van hrm, arbeidsmarkt, impact-ondernemen en inclusief werkgeven, gevraagd op basis van een competentie-profielschets.

Linda Rodenhuis (juryvoorzitter)

Linda Rodenhuis is HRM Businesspartner bij zorginstelling Ons Tweede Thuis en voormalig HRM Adviseur van AM Match, AM Groep en Werkom.
LinkedIn.

Ella Zander (jurylid)

Ella Zander is directeur-eigenaar van Ruud Zander Schoonmaakbedrijf in Haarlem. Een van haar bestuurlijke functies in de regio is bestuurslid van de Industriekring Haarlem.
LinkedIn.

 

Jeroen Coops (jurylid)

Jeroen Coops is directeur van participatiebedrijf Spaarne Werkt en voormalig Manager HRM en Consultant HRM. LinkedIn.

Birgitte-Duijf-juryvoorzitter-participatieprijs-werkgevers

Birgitte Duijf (jurylid)

Birgitte Duijf is HRM manager bij Overdie Metal (Recycling) Group en voormalig assessor bij Pasmatch Personeelsdiensten. Dit is haar tweede jaar als jurylid.
LinkedIn.

Anouk van Manen (jurylid)

Anouk van Manen is HR Manager bij Albert Heijn Vos, vijf supermarkten en vier andere winkels in Haarlem en de Zaanstreek. Dit is (2024) haar eerste jaar als jurylid.
LinkedIn.