Over ons

De Participatieprijs werkgevers Regio Zuid-Kennemerland is een initiatief van het Werkgevers Servicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond (WSP).

De finalebijeenkomst is een van de zes activiteiten in de Week van het Werk in de eerste week van oktober. Deze activiteiten zijn de tweejaarlijkse, grote Banenbeurs (3.000+ bezoekers), vier kleinschalige doelgroep-bijeenkomsten en deze finalebijeenkomst.

De Week van het Werk wordt gecoördineerd door een projectgroep van het Werkgevers Servicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond, bestaande uit: Edwin Coerver (Manager Werkgeversdiensten WSP/UWV), Diana Hermans-Rodenburg (Teamleider Werkgeversdiensten IJmond Werkt!), Marieta Telman (Manager Arbeidsbemiddeling Pasmatch Personeelsdiensten) en Rob Wieleman (Communicatiemanager Paswerk en Werkpas Holding).

De wedstrijd van de Participatieprijs werkgevers wordt georganiseerd onder projectmanagement van Rob Wieleman (ook de initiatiefnemer en organisator van de Haarlemse Ondernemers Prijs). De finalebijeenkomst wordt georganiseerd door Melanie Breed en Rob Wieleman.