Op donderdag 4 oktober wordt de eerste Participatieprijs werkgevers voor de regio Zuid-Kennemerland uitgereikt. De werkgever die zich onderscheidt in het aan het werk helpen en houden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kan de prijs winnen. Een deskundige jury beoordeelt op dit moment de laatste drie werkgevers die voor de prijs in aanmerking komen. Dat zijn Vos Supermarkten (detailhandel), PWN (drinkwater) en Newasco Van Houten (textielservice). Deze drie werkgevers worden getoetst aan de wedstrijdcriteria. Dat gebeurt via digitale informatie en via gesprekken met directies, hrm-afdeling en enkele medewerkers tijdens bedrijfsbezoeken. De werkgever die wint moet zich echt onderscheiden met het zogeheten ‘inclusief werkgeven’. De bijeenkomst met feestelijke prijsuitreiking is toegankelijk voor werkgevers, hrm-professionals en andere professionals die zich met arbeidsmarkt en re-integratie bezighouden. Meer informatie en aanmelden tot en met donderdag 27 september via deze website en LinkedIn.

Logo-Participatie-Prijs-Werkgevers