De vakjury voor de werkgeversprijs regio Zuid-Kennemerland in 2019 is definitief samengesteld. Vijf professionals op het gebied van hrm, arbeidsmarkt en werkgeverschap zullen de selectiebeslissingen in de wedstrijd om de Participatieprijs werkgevers verrichten. De jury bestaat uit René Nelis (accountant en partner BDO), Gea Kuiper (ondernemer en consultant Twizzting), Fabiènne Hendricks (manager Tata Steel Academy), Jeroen Coops (manager Werkpas Holding) en Monique van ’t Klooster (programmamanager bij Bureau VBZ). Gea Kuiper is juryvoorzitter. Zij heeft jarenlange ervaring als manager en directeur HRM in de supermarktbranche (o.a. Jumbo). De wedstrijd richt zich op werkgevers die zich opvallend positief inspannen voor het aan het werk helpen en houden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tips over werkgevers en aanmeldingen van werkgevers zijn welkom tot en met vrijdag 17 mei, 24.00 uur. Na de aanmelddeadline gaat deze jury de deelnemers beoordelen en een selectie van drie finalisten maken. De prijs is een initiatief van het Werkgevers Servicepunt voor Zuid-Kennemerland en IJmond. De finalebijeenkomst is op donderdag 3 oktober.

jury-participatieprijs-werkgevers-regio-zuid-kennemerland-2019-23-03-19

De jury van dit jaar. V.l.n.r.: Monique van ’t Klooster, René Nelis, Gea Kuiper, Jeroen Coops en Fabiènne Hendricks (foto: Toussaint Kluiters, United Photos).