Voor de finalebijeenkomst van de Participatieprijs werkgevers hebben zich al meer dan 100 gasten aangemeld. Op donderdag 3 oktober zullen drie werkgevers uit de regio Zuid-Kennemerland strijden om deze werkgeversprijs. De tweede editie wordt weer spannend. Naast enkele mini-interviews en de presentatie van het eenmalige tijdschrift ‘Re-mind’ is er ruim aandacht voor drie voorbeeldwerkgevers. Dat zijn MEO Haarlem (facilitaire diensten, Haarlem), Record Industry (producent vinyl geluidsdragers, Haarlem) en Newasco Van Houten (wasserij en linnenverhuur, Heemstede). De prijs is gericht op ‘inclusief werkgeven’. Deze drie werkgevers spannen zich in het bijzonder in om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen en te houden. Ze zullen hun verhalen doen, niet alleen de successen, maar ook de drempels die werkgevers tegen komen. De bijeenkomst met prijsuitreiking is dit jaar in Sociëteit Vereeniging in Haarlem. Er zijn nog enkele gastenplekken, maar tijdig aanmelden is verplicht en slim. Meer informatie en aanmelden via www.participatieprijswerkgevers.nl.