1 op de 10 werkgevers heeft iemand in dienst met een arbeidsbeperking. Dat kan iemand zijn met bijvoorbeeld een chronische ziekte, een fysieke beperking of een psychische aandoening. Het zijn werkzoekenden die net als iedereen graag aan de slag willen en veel in hun mars hebben. Toch staan zij vaak langs de zijlijn, terwijl veel werkgevers staan te springen om personeel.

Werkzoekenden met een arbeidsbeperking hebben vaak te maken met vooroordelen en aannames. Dat bemoeilijkt het vinden van een baan. In deze eenmalige uitgave van Re>mind maakt je kennis met werkgevers voor wie een beperking iets anders is dan een belemmering. Zij hebben mensen met een psychische aandoening een kans gegeven en vertellen over hun ervaringen. Ook de werknemers komen aan het woord. Zij vertellen wat het voor hen betekent om deel te nemen aan het arbeidsproces. Alle mensen in deze verhalen hebben één ding gemeen: zij zien mogelijkheden. Wij hopen dat zij je mogen inspireren.

Lees het magazine door op onderstaande afbeelding te klikken: