Vanwege de Corona crisis zal de Participatieprijs werkgevers Regio Zuid-Kennemerland dit jaar niet worden uitgereikt. Dat heeft de organisatie achter de werkgeversprijs besloten. Onder normale omstandigheden zou deze wedstrijd nu al lopen om tijdig voor de zomerperiode voor 90% afgerond te kunnen zijn. Dat gaat dit jaar niet lukken. Werkgevers in bedrijfsleven en non-profit hebben dit jaar even andere prioriteiten. De geplande bijeenkomst op donderdag 8 oktober blijft in de planning staan als Jaarbijeenkomst Participatieprijs werkgevers. Natuurlijk onder voorbehoud van de ontwikkelingen en evenementen-regelgeving in ons land in de komende maanden. Er wordt dit jaar dan geen prijs uitgereikt, maar de bijeenkomst zal wel een themaprogramma hebben over de arbeidsmarkt en hoe je mensen met een arbeidsbeperking aan het werk kunt helpen en houden.

Uitreiking Participatieprijs Werkgevers Regio Zuid-Kennemerland (©Elisabeth Beelaerts)

Uitreiking Participatieprijs Werkgevers Regio Zuid-Kennemerland (Elisabeth Beelaerts)