“Kijk, ik vind vanuit mijn hart dat iedereen talenten heeft. Die moet je in beeld brengen en dan kijk je hoe je deze talenten kunt inzetten in een job. Juist ook mensen die op bepaalde gebieden anders scoren dan de gemiddelde medewerker kunnen een verrijking van je organisatie zijn. Er is oprecht veel talent dat je niet benut als je niet verder kijkt dan je neus lang is.” Edwin Teljeur is als directeur-ondernemer van MEO in Haarlem en Alkmaar ambassadeur van sociaal ondernemerschap. MEO Haarlem won de Participatieprijs voor werkgevers. Waarom zou een werkgever mee doen aan de wedstrijd om deze prijs? “Het helpt je om je eigen medewerkers trots te laten zijn op je eigen keuzes om kansen te geven aan iedereen. Je laat jouw klanten en andere zakenrelaties zien waar je voor staat. En dat helpt weer bij het uitdragen van jouw visie op andere werkgevers.” Tips over werkgevers en aanmelden kan tot en met dinsdag 18 mei via deze link of mail naar info@participatieprijswerkgevers.nl of bel 06 46 19 58 28.

edwin-teljeur-meo-haarlem-participatieprijs-werkgevers