Edwin Teljeur, Ella Zander en Linda Rodenhuis zijn toegetreden tot de vakjury 2021 van de Participatieprijs werkgevers. Edwin Teljeur is directeur en mede-eigenaar van MEO. Het is een mediadienstenbedrijf met vestigingen in Haarlem en Alkmaar. MEO Haarlem won de vorige editie van de werkgeversprijs. Ella Zander is directeur-eigenaar van Ruud Zander Schoonmaakbedrijf in Haarlem. Een van haar bestuurlijke functies in de regio is bestuurslid van de Industriekring Haarlem. Linda Rodenhuis is hrm-businesspartner bij Ons Tweede Thuis, een grote zorginstelling in de regio’s Haarlemmermeer, Amsterdam en Haarlem. Gea Kuipers (voormalig hrm-directeur van Jumbo supermarkten) is voor de derde maal juryvoorzitter. Jeroen Coops (waarnemend directeur van Paswerk en Werkpas Holding) is opnieuw jurylid. De wedstrijd om de Participatieprijs voor werkgevers loopt op dit moment. Tijdens de jaarbijeenkomst op donderdag 7 oktober wordt de winnaar van de prijs bekend gemaakt. Meer informatie staat op deze website. De inspirerende interviewfilms met de finalisten van de vorige editie staan op YouTube .

Foto: De jury 2021 met v.l.n.r. Ella Zander, Jeroen Coops, Gea Kuiper, Edwin Teljeur en Linda Rodenhuis (foto’s: Judith Buijze-Cappon).