Kersten Hulpmiddelen, NS Treinmodernisering Haarlem en Secrid zijn dit jaar de drie finalisten van de Participatieprijs werkgevers Regio Zuid-Kennemerland. In de komende tijd vinden verdiepingsgesprekken met de jury plaats tijdens bedrijfsbezoeken. De werkgeversprijs richt zich op werkgevers in bedrijfsleven en non-profit die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen en houden. Werkgevers konden zich zelf aanmelden, maar ook anderen konden werkgevers voordragen. De kandidaten moeten aan deelnamecriteria voldoen en worden getoetst aan strenge selectiecriteria. Alle selectiebeslissingen worden genomen door de onafhankelijke vakjury onder voorzitterschap van Gea Kuiper. Eerder wonnen Vos Supermarkten en MEO Haarlem de prijs. De prijs is een initiatief van het regionale Werkgevers Servicepunt. Op donderdag 7 oktober is de jaarbijeenkomst. Dan worden de drie finalisten gepresenteerd en maakt de jury de winnaar bekend. Meer informatie  is te vinden op deze website. De inspirerende interviewfilms met de finalisten in 2019 staan op YouTube .

participatieprijs-werkgevers-2019

Volle bak bij de vorige jaarbijeenkomst (foto: Elisabeth Beelaerts).