Het zijn drie heel verschillende werkgevers. De eerste geeft al 25 jaar taal- en cultuurtrainingen, nu in 20 talen, en doet dat met meer dan 30 medewerkers. De tweede bestaat pas een paar jaar, heeft al 35 medewerkers en probeert van kinderen groenten-eters voor het leven te maken. En de derde verzorgt met 2.700 medewerkers op negen locaties in drie provincies een heel breed pakket hbo-onderwijs. Iber Lengua, TommyTomato en Inholland Haarlem dingen mee naar de Participatieprijs voor werkgevers in de regio Zuid-Kennemerland. Zij zijn drie voorbeeld-werkgevers. Zij bieden betaald werk aan mensen die zelf niet zo gemakkelijk een job kunnen vinden en behouden. Dat vraagt om serieuze gesprekken, aanpassen waar dat wenselijk is en zo nodig begeleiding. Steeds meer werkgevers maken werk van arbeidsparticipatie in hun organisaties. Velen van hen ontdekken nieuwe kandidaten voor vacatures, ook als die niet zo eenvoudig in te vullen zijn. Op donderdag 16 november is de grote finalebijeenkomst in de Koepel van Haarlem. Dan worden de drie finalisten gepresenteerd en maakt de vakjury bekend wie dit jaar deze eervolle werkgeversprijs wint. Meer informatie en aanmelden.

Haarlem prinsjesdag Lunch 2023