De jaarbijeenkomst Participatieprijs werkgevers is dit jaar vooral een inspirerende themabijeenkomst over inclusief werkgeven. Deze bijeenkomst is gepland op:

Datum: donderdag 8 oktober 2020

Tijden: 15.00 – 18.00 uur

Locatie: wordt nog bekend gemaakt.

Hoofdprogramma

  • 15.00 – 16.00 uur: inloop en ontvangst
  • 16.00 – 17.00 uur: officiële programma
  • 17.00 – 18.00 uur: netwerkborrel

Officiële programma

In het officiële programma staat ‘inclusief werkgeven’ centraal. Er wordt nog gewerkt aan het definitieve programma met interessante sprekers en te interviewen mensen. In elk geval heeft Job Cohen (voorzitter van brancheorganisatie Cedris) toegezegd een presentatie te zullen geven.

Voor wie?

Dit evenement is bedoeld voor werkgevers, hrm-professionals, bestuurders, beleidsmakers, arbeidsbemiddelaars en andere professionals op het gebied van hrm en arbeidsmarkt. Dat geldt voor bedrijven, non-profit instellingen en overheidsorganisaties. Voor wat betreft werkgevers mikken wij op alle werkgevers, van kleine tot heel grote arbeidsorganisaties.

Aanmelden

Dit evenement heeft een open karakter (zonder ticketkosten), maar vooraf aanmelden via deze pagina is (ook vanwege de Corona spelregels) noodzakelijk.

Aanmelden

Gastlocatie

De finalebijeenkomst is dit jaar bij: wordt nog bekend gemaakt.

Bereikbaarheid

Dit zijn onze tips voor de bereikbaarheid van de locatie.

Corona spelregels

Onder de actuele Corona regelgeving en RIVM-adviezen mogen wij dit evenement organiseren. Maar natuurlijk moeten wij allemaal (locatie, organisator en elke gast) die regels en adviezen kennen en nakomen. De belangrijkste zijn:

  • Thuis blijven bij klachten (check de RIVM-omschrijving) en extra alertheid voor risicogroepen (check de specifieke RIVM-adviezen).
  • Virusverspreiding voorkomen (waaronder: 1,5 meter afstand houden, geen fysiek contact, verplicht zitten binnen en buiten, handen regelmatig reinigen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken, etc.).

Wij vragen er in deze Corona tijden begrip voor dat wij deze spelregels strak hanteren (vooraf en tijdens het evenement). Niemand mag en wil het virus oplopen of verspreiden . Wij willen het evenement verantwoord kunnen organiseren en niemand wil boetes (390 per persoon en 4.000 per bedrijf). Laten we samen werken aan de gebruikelijke, gemoedelijke sfeer.

Terugblik

Voor een terugblik op de eerste finalehappening in 2018 en 2019:

  • klik hier voor de interviewfilms met de drie finalisten 2018 en 2019 en een sfeerimpressie van de evenementen.
  • klik hier voor de fotoserie van de evenementen.