Welke werkgevers dingen dit jaar mee naar de Participatieprijs werkgevers? Tips en aanmeldingen voor de werkgeverswedstrijd kunnen tot en met vrijdag 17 mei, 24.00 uur bij de organisatie worden ingediend. De wedstrijd om de werkgeversprijs (tweede editie) loopt op dit moment. Werkgevers die zich in het bijzonder inzetten voor het aan het werk helpen en houden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, worden in het zonnetje gezet. Het gaat om werkgelegenheid voor deze doelgroep in de regio Zuid-Kennemerland, zowel commerciële bedrijven als non-profit organisaties. Vorig jaar waren PWN, Newasco Van Houten en Vos Supermarkten de finalisten en won het supermarktbedrijf de prijs. Een onafhankelijke, deskundige jury weegt de deelnemende werkgevers. In de vijfkoppige jury zitten: René Nelis (accountant en partner BDO), Gea Kuiper (ondernemer en consultant Twizzting), Fabiènne Hendricks (manager Tata Steel Academy), Jeroen Coops (manager Werkpas Holding) en Monique van ’t Klooster (programmamanager bij Bureau VBZ). Gea Kuiper is juryvoorzitter. Zij heeft jarenlange ervaring als manager en directeur HRM in de supermarktbranche (o.a. Jumbo). Na de aanmelddeadline gaat deze jury de deelnemers beoordelen en een selectie van drie finalisten maken. De prijs is een initiatief van het Werkgevers Servicepunt voor Zuid-Kennemerland en IJmond. De finalebijeenkomst is op donderdag 3 oktober. Meer informatie, tips over werkgevers en jezelf als werkgever hier aanmelden.

Participatieprijs-werkgevers-2018-181004-web057-InBloeiFotografie (3)

Wie volgt Vos Supermarkten op als winnaar van de Participatieprijs werkgevers (foto: Elisabeth Beelaerts)?