De arbeidsmarkt is in veel branches en sectoren krap. Veel werkgevers hebben moeite om elke vacature op tijd en goed te vervullen. Daarom moeten ze creatiever zijn dan ooit, breder zoeken en misschien zelfs vooroordelen opzij zetten. Zo blijkt dat veel werkgevers nog niet serieus kijken naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En andere werkgevers hebben juist werkbare en positieve ervaringen. Wil je als werkgever en hrm-professional ook breder zoeken? Kom dan naar de jaarbijeenkomst van de Participatieprijs werkgevers op donderdagmiddag 16 november in de Koepel van Haarlem. Laat je inspireren door Iber Lengua, InHolland Haarlem en Tommy Tomato. Zij dingen mee naar de werkgeversprijs voor de regio Zuid-Kennemerland 2023. Aanmelden kan tot en met donderdag 9 november.

Foto: In de Koepel van Haarlem worden inspirerende verhalen van werkgevers gedeeld (foto: Michael van Emde Boas).